Activităţi pe vas

Pasiunile de acasă ne pot lipsi câtedată, însă să ştiţi că majoritatea liniilor de croazieră şi-au adaptat serviciile concentrate pe multiplele nevoi ale turiştilor. Astfel este greu să nu gasiţi câte ceva de făcut pe vas care să rezoneze cu pasiunile voastre.

Dimineaţa puteţi face sport, fie într-un cadru organizat cu instructor fie la sala de fitness dotată cu aparatură modernă şi un peisaj marin superb.

Lecţiile de gătit sau de preparat cocktailuri sunt activităţi organizate cel puţin într-o zi a croazierei. Nu că ai învăţa foarte multe, însă poţi fura câteva idei dacă eşti pasionat.

Statul la soare si băile în piscinele vasului sunt activitaţi frecventate de mai toţi turiştii, aşa că pregătiţi-vă de aglomeraţie, mai ales într-o zi de mers pe mare. Sigur nu poţi să le ratezi!

Colindatul prin zonele de promenadă este o activitate care te binedispune mai ales pe un vas unde preocuparea pentru o muzică live diversă şi de bună calitate este o prioritate. Imagineaza-ţi cât de fain este să treci de la ritmuri latino la oldies la o depărtare de doar caţiva paşi.

Cinele elegante vă oferă ocazia să socializaţi cu alte cupluri, să faceţi planul de bătaie pentru a doua zi si nu în ultimul rând să savuraţi specialităţi culinare artistic aranjate in farfurioare.